събота, 24 март 2007 г.

След представянето на Selenium на Линукс-БГ

Тази конференция на Линукс БГ беше доста непринудена и ненатоварваща. Това, което ми направи силно впечатление, че бе разчупен модела "лектор-публика": общуването не беше само в една посока. Публиката дискутираше в спектъра на основните теми, които бяха представени, споделяше опит, задаваше въпроси - с една дума - учасваше активно.

Ето нагледните материали, които представях:



Те ще бъдат качени най-вероятно от Мирчо и на самия сайт.

2 коментара:

corwin каза...

Сви да си дам позакъснелия фийдбек.
Лекцията се получи наистина много яка - беше и добре структурирана и наистина се получи добър диалог с народа. Особено добро беше това, че беше оставил най-кул шугаритетчетата според мен - записването директно от браузър и експортването - най-накрая и като отговори на въпроси от публиката. Жалко, че беше последна лекция и бяха останали толкова малко хора иначе щеше да е още по яко.

Единствената ми забележка - особено в началото говореше твърде бързо. Не мисля, че имаше за къде да бързаш, а мисля, че човек който не е запознат поне малко с темата можеше да изгуби нишката рано рано...

Та... Очакваме нови лекции. :)

Свилен Иванов каза...

Благодаря ти, Тишо за отзивите - радвам се, че ти е харесало. Наистина имам склонност да говоря бързо и неразбираемо, когато съм притеснен или напрегнат - за следващите лекции ще се постарая да бъда по-спокоен (неее - няма да се напуша :))

Въпреки, че вече трябва да ми отминава сценичната треска - всеки път като се изправя съм като неподготвен ученик, който надзърча в учебника на съученика на предния чин докато го изпитват :)